Om Thybo

Mit navn er Trine Thybo, og jeg er passioneret kok med 15 års erfaring i køkkenet. Fra en tidlig alder har jeg været fascineret af madlavningens kunst og videnskab, og jeg har brugt de sidste mange år på at forfine mine færdigheder, der glæder smagsløgene. 

 

Jeg elsker at eksperimentere med forskellige ingredienser og teknikker for at skabe unikke og mindeværdige kulinariske oplevelser. Min madlavningsstil er en blanding af tradition og innovation, og jeg er altid på udkig efter nye måder at overraske og forkæle mine kunder på. 

 

En af mine stolteste øjeblikke i min karriere var, da jeg vandt verdensmesterskabet for konference kokke i 2015. Denne erfaring har været en stor inspirationskilde og har motiveret mig til at fortsætte med at stræbe efter kulinarisk excellence. 

 

Tak fordi I er med på rejsen! 🍴 

Tidslinie

Hansenberg Kolding

"Elev"


Hotel Kolding fjord

"Kokkelærer"


DM for konference kokke

"Guldmedalje vinder"


EM for Konference Kokke

"Guldmedalje vinder"


VM for konference kokke

"Guldmedalje vinder"


Hotel Kolding Fjord

"Gastronom"


Sepia Sidney

"Souschef"


Garfish Sydney

"chef de Partie"


Hr. & Fru. Tapas Kolding

"Direktør"


Bar Sushi Kolding

"Sushi kok"


Den Gyldne Hane Kolding

"Gastronom"


Andersen & Partners Kolding

"Gastronom"


Thybo Event

"Direktør"


Cocina

"Køkkenchef"

Privacy policy

OK